

## Riana Manuel Chief Executive | Te Aka Whai Ora Te Tai Tokerau Visit

Hui with Māori Health Partners, Iwi CE's & Iwi Social Service Leads

Venue

Scenic Hotel Bay of Islands - 58 Seaview Road - Paihia Thursday, 25 May 2023 | 10.30am – 4.00pm

## **PROGRAMME**

TIME	-	KAUPAPA	LEAD	TIME
10.30am	1.0	Powhiri Karakia / Himene – He Honore	Kaumatua Te Ihi Tito Kaunihera Kaumātua	20mins
10.50am		Working Morning Tea	Katoa	10mins
11.00am	2.0	Te Aka Whai Ora CE Update - Structure Update - Next Steps - Operating Models	Riana Manuel	45mins
11.45am	3.0	Te Aka Whai Ora Regional Director Update - Regional Priorities - Progress to Date	Tracee Te Huia	20mins
12.05pm	4.0	Independent Māori Partnership Boards – Update from Te Taumata Hauora o Te Kahu o Taonui	Boyd Broughton	25mins
12.30pm	5.0	Te Aka Whai Ora Commissioning DCE Update - Hauora Māori Relationship Leads	Jade Sewell	45mins
1.15pm		Lunch	Katoa	30mins
1.45pm	6.0	Kaunihera Kaumātua – Te Tai Tokerau - Review of Terms of Reference - Tai Tokerautanga	Kaumatua Te Ihi Tito Tracey Pomare	30mins
2.15pm	7.0	<ul> <li>Te Aka Whai Ora Mātauranga Māori Principal Advisor Update <ul> <li>Functions</li> <li>Regional Priorities</li> <li>Interface Between the Iwi Māori Partnership Boards</li> </ul> </li> </ul>	Teei Kaiaruna	45mins
3.00pm	8.0	<ul> <li>Te Aka Whai Ora Public &amp; Population Health DCE</li> <li>Update <ul> <li>National Plans and Strategies</li> <li>Partnered Approaches with Te Whatu Ora</li> <li>Role of Commissioning</li> </ul> </li> </ul>	Selah Hart	45mins
3.45pm	9.0	Karakia Whakamutunga – Whakawātea	Kaumatua Te Ihi Tito Kaunihera Kaumātua	15mins